top of page

Het bestuur

Pieter Dekker

Pieter Dekker - Voorzitter

Komende uit een uitvaartfamilie, ben ik letterlijk en figuurlijk met de dood en uitvaarten opgegroeid. Nog steeds voel ik passie voor het vak uitvaartverzorger, maar ook op de achtergrond als Algemeen Directeur van meerdere uitvaartbedrijven.

Als voorzitter van DBVU wil ik leiding geven aan alle uitvaartondernemers, welke zich hieraan verbinden.

Ik ben een organisator, netwerker en verbinder en heb als doelstelling iedereen op een positieve manier te laten samenwerken met één doel: het zo goed mogelijk begeleiden van nabestaanden met in het vizier de wens van de overledene. 

Sandra Burger.jpg

Sandra Burger - Secretaris

 

Graag wil ik mij inzetten voor DBVU omdat ik écht iets wil bijdragen aan het belang van nabestaanden.

Als ik met mensen praat over mijn werk als uitvaartbegeleider, hoor ik nog té vaak dat men op het afscheid van een dierbare achteraf met gemengde gevoelens terugkijkt…

 

We hadden een uitvaartverzekering bij een partij die tevens de uitvaart heeft verzorgd, achteraf hadden we eigenlijk liever voor een andere begeleiding gekozen, maar we wisten niet dat deze mogelijkheid bestond,

of de keuze voor een andere uitvaartonderneming had grote financiële gevolgen….

Iets doen tegen de beperking van keuzevrijheid is een belangrijke doelstelling van DBVU, daarom voel ik mij betrokken bij deze vereniging en hoop ik iets bij te kunnen bijdragen.

 

Daarnaast weet ik uit ervaring dat werken in de uitvaartbranche als ZZP ‘er best een eenzaam beroep is.

Aansluiting bij deze branchevereniging biedt de mogelijkheid collega’s te ontmoeten, kennis en ervaring te delen en bijeenkomsten of lezingen bij te wonen.

Wij hopen een vereniging te zijn waarbij iedereen zich thuis voelt!

BK.jpg

Bart Kramer - Penningmeester

Waarom vind ik het zo belangrijk dat er een onafhankelijke brancheorganisatie is?

Allereerst om collega’s te ontmoeten en daarmee ervaringen uit te wisselen en omdat ik vind dat de lokaal opererende uitvaartondernemer te weinig wordt gehoord bij bijvoorbeeld CAO en wetgeving.

Annerie Kremer.jpg

Annerie Kremer - Algemeen Bestuurslid

Als zelfstandig ondernemer vind ik belangrijk dat alle uitvaartondernemers worden gehoord. Dat zij de vrijheid hebben voor het laten groeien van hun eigen onderneming en dat wij als branchevereniging de verbinding creëren met alle 2300 ondernemingen.

Trots ben ik dat wij als bestuur dit hebben gerealiseerd en trots op alle uitvaartondernemers.

bottom of page